Van elk 3 stuks

Van elk 3 stuks

dinsdag 3 maart 2015

Ronde en vierkante dagen

En hopla.. Nooit gedacht hier nog te raken maar kijk.. We zijn er! 34 weken vandaag!
Die twee zitten daar nog altijd heel goed! Ik verdenk het UZ er ondertussen wel van een mengeling van Pattex en Tec 7  in mijn infuus gedaan te hebben..

Gisteren eindelijk nog eens controle in het ziekenhuis. Eindelijk.. Het was twee weken geleden en na een intensieve periode van opvolging duurde dit toch wel erg lang! Ping wordt ondertussen geschat op 2,3 kg en Pong op 2,5 kg. Nog even en de maat 44 body's die we voor de zekerheid kochten worden poppenkleertjes!
De doorbloeding van de placenta was goed, de monitor zeer actief en gevarieerd qua hartslag dus die twee kapoenen zijn tevreden!

De gyn vond me een zeer mobiele mama met een erg dikke buik, vond dat ik behoorlijk weinig striemen had in verhouding met diezelfde buik ( en ik die dacht dat ik mijn strepen aan het verdienen was.. tsssss...) en wuifde me vrolijk uit tot de volgende consultatie op 19 maart ;)
Weer afwachten dus! Een zwafwachtenschap in plaats van een zwangerschap dus!

Intussen begint het hier thuis ook weer te draaien. Soms rond, dan weer vierkant.
Ann en de kinderen waren gewoon aan het regime van 1 'mama' en twee kids en nu ben ik er weer..
Als ze van mij een neen krijgen, lopen ze verontwaardigd naar Ann en kijken met een blik van "ze is terug en ze probeert baas te spelen over ons"
Aan tafel willen ze beiden naast mama Ann zitten, elk aan één kant. Ik zit dus alleen aan mijn kant momenteel.. Tussen de te-smeren-brooddozen, de broodzak, het beleg ;)
In de auto mopperen ze omdat ik terug vooraan zit.. en ze dus niet om beurten vooraan mogen in de autostoel zoals toen ik nog in het ziekenhuis lag.

Enfin.. Ik voel me als een nieuw lief dat bij een gezin komt wonen soms. Alle, op vierkante dagen hè. Op ronde dagen komen ze me knuffelen met de woorden 'ik heb je zo gemist' en 'ik ben je helper in de keuken, he, mama!'1 opmerking:

  1. En zo is het telkens voor iedereen weer zoeken naar dat evenwicht.
    Maar jullie doen dat goed daar. Ik kan het lezen! :)
    Op naar de 36weken nu. Ik zei nog dat ze je van ellende gaan inleiden, jong. En thuis zeggen ze dan in koor: "En Joey heeft altijd gelijk." :D
    Komaaan, Zus. De laatste loodjes!

    BeantwoordenVerwijderen