Van elk 3 stuks

Van elk 3 stuks

vrijdag 3 april 2015

De charmeur en het foie gras gansje!

De tijd vliegt .. Als je van elk 3 stuks in huis hebt!
We zijn dus allemaal thuis van vorige week maandag en ik heb al een hele week de intentie om even wat te schrijven op de blog maar dan is er telkens weer de realitycheck van Fons die een hongertje heeft, Sien met een poepluier tot aan haar schouders, Gust die zich wil verkleden in Mega Mindy, Ann die suggestief alvast alle ingrediƫnten uit de koelkast haalt, Warre die besloot een puzzel van 1000 stuks boven te halen en dan het bos door de puzzelstukken niet meer ziet, ..
Enfin.. Het draait eigenlijk wel, met ons zessen, maar er is altijd wel wat.

Fons en Sien zijn dus lekker thuis en we genieten volop van die twee mini wezens. De babyhandelingen zijn we gewoon dus we kunnen het wakker liggen van 'is het badje warm genoeg', 'wat is dat blaasje op zijn bovenlip?' 'Oei, de billetjes zijn rood-wat-nu? - achterwege laten en gewoon genieten, genieten! We hoeven zelfs geen ruzie te maken wie de baby mag vast houden 's avonds in de zetel. Er zijn er toch twee! :)

Fons doet het heel goed en is een vinnig en alert ventje. Stiekem vinden we hem ook een echte charmeur :)
Sien heeft een moeilijkere start genomen en mocht maar nipt mee naar huis uit het ziekenhuis. Ze is een pittige en eigenwijze madam met een fijn gezichtje!
Ze heeft het nog lastig met het houden van haar temperatuur en wordt daardoor ingewikkeld in een warm pyjamaatje, een slaapzakje, een wikkeldeken, een mutsje en het parkdeken en haalt dan net 36,5 graden. Een kleine Inuit in Oostakker city.
De eerste dagen was drinken voor haar zeer vermoeiend en lukte het haar niet om volledig zelf borst te drinken, dus kolf ik na de borstvoeding en geef ik deze nadien bij met een flesje. In het begin deed Sien drie kwartier over zo'n bijvoeding. Het voelde soms alsof ze een foie gras - gansje was dat we moesten vet mesten..  Ondertussen is ze sterker en is dat flesje bijvoeding op 5 minuten leeg!

Enfin.. we raken hier stilletjes op onze plooi!
Bedankt alvast voor die vele wensen, geschenkjes, berichtjes, schotels macaroni, ..
We zien jullie graag!
De ZES!Geen opmerkingen:

Een reactie posten