Van elk 3 stuks

Van elk 3 stuks

zondag 1 februari 2015

Bye bye januari!

Joehoe! Een nieuwe maand is begonnen!
Geen januari baby's dus. Nu gaan we voor februari of liefst zelfs maart!
Vandaag 29 weken 5 dagen en alles lijkt rustig.. dus die frietjes dinsdag zitten er in!

In tussentijd probeer ik de voordelen in te zien van hier te liggen.
De zin :" Beter dat ik me hier lig te vervelen dan dat zij aan infuusjes en sondes in een couveuse moeten liggen." zit als een mantra in mijn hoofd. De dagen kunnen hier echt lang duren, zeker als ze je om 7u al aan de monitor hangen, wat buiten temperaturen en bloeddruk nemen zo wat de enige verzorgende taak is waardoor er hier iemand van de vroedvrouwen binnen moet zijn.

Gelukkig komt er veel bezoek, dat verdrijft de tijd en brengt de wereld binnen. Elke dag staat hier wel een vriendin, familie, een buurvrouw, een collega! Facebook in het echt!
Eigenlijk zie ik nu zelfs veel meer mensen dan ik anders zou gezien hebben, dus er zijn zelfs voordelen aan hier te liggen! Voor diegenen die deze week nog langskomen, moeke Bertha, mijn oma van 82, heeft net wafels gebakken. Gniffel!

En verder..
Mijn blog leeft ook en mensen blijven op de hoogte. Gemiddeld zit ik aan 180 pageviews per dag.
Via de statistieken leer ik dat de meesten van jullie IOS gebruikers zijn (Apple, IPad) en dat er zelfs trouwe lezers uit de VS, Nederland en Hong Kong tussen zitten?  Grappig!

Enfin, ik ga jullie laten en nog even internetten, Netflixen en lezen. Mijn drie hoofdbezigheden momenteel..2 opmerkingen: