Van elk 3 stuks

Van elk 3 stuks

maandag 19 januari 2015

Hamburgerkes met wortels


Vandaag 27 weken en 6 dagen en we liggen hier nog! Ping en Pong doen het goed in mijn buik en hebben vanmorgen het beste van zichzelf gegeven in een match 'dopplerdoppen-schoppen'.
Fijn dat zij zich amuseren, ik daarentegen mocht wel een half uur langer aan de monitor hangen daardoor want de registratie was maar krakkemikkelig door dat geschop.

Genoeg over ons, vandaag is het Ann-dag!
Chapeau hoe zij alles overneemt, met hulp van heel wat mensen rondom ons en een Atoma schriftje vol to do puntjes!

Ik was er dan wel niet op Warre zijn feest, maar uit het fotoverslag dat mijn moeder me nadien doorstuurde, zag ik dat ze zelfs een 'Sarah'tje' had gedaan.
Mijne mooie retro Royal Boch servies was uit de hoogste keukenkast gehaald, wat ik alleen doe op verjaardagen. De taarten kregen een vuurwerkstaafjes in hun midden gespietst, op de tafel stonden sneukelpotjes met M&M's, wafeltjes, Celebrations,..

Elke keer weer heeft ze bij wat ik nodig heb hier. Buiten die ene keer dan dat ze vers ondergoed was vergeten, maar ook dat hebben we voor een dagje overleefd. :)

Enfin, het draait thuis, heb ik het idee. Ook al werkt niet alles mee.
De wasmachine doet dwars en zette al 2 keer de garage onder.
Pas gisterenavond om 22u kwam Ann ertoe onze blog voor het eerst te lezen, voordien werd ze geleefd en haalde de tijd haar telkens in.
Gust zijn biologische wekker staat te vroeg afgesteld op zondagochtend..

Enfin. Het enige wat nog moeilijk is, is koken. Toen Ilse , een collega-vriendin, vorige week aan Warre vroeg wie er thuis kookt, antwoordde hij: "Mama Ann de pannenkoeken, mama Saar de pannenkoeken en al de rest"
En zo was het ook altijd. Al de rest doen we samen, maar de keuken is waar ik de plak sla.

Dus.. dikke merci mama en papa om worteltjes en hamburgers te maken voor de dag nadien.
Dikke merci Liesbet de buurvrouw die morgen voor mijn kroost mee kookt.
Dikke merci moeke Monique die vrijdag spaghettisaus en gehaktbrood komt maken in't groot zodat een deel in de diepvries kan!
Enfin! Ook dat stuk komt in orde en kan ik loslaten. Ze managet dat wel, die madam van mij!

Lieve lieverd, zie je graag! Dikke merci!
1 opmerking:

  1. Super dat je toch nog kan volgen wat er thuis gaande is . Ook leuk voor de kindjes deze blok om samen met mama Ann te bekijken in plaats van standaard verhaaltje. Super Hoe jullie steeds omringd worden Door fantastische mensen

    BeantwoordenVerwijderen